Klicka på länken nedan för att läsa årets sommarbrev!
Sommarbrev 2018

Här kan du se och ladda ner årets sommarprogram!
Sommarprogram 2018

Nedan kan du se några av punkterna i programmet, men med lite utförligare information!

SVERIGES NATIONALDAG PÅ STENEGÅRD
Onsdag 6 juni kl 14
Nationaldagsfirande på lilla scenen i Barnens Stenegård. Landshövding Per Bill högtidstalar och Järvsökvartetten underhåller. Utdelning av Järvsö Rotarys ledarstipendium. Varietésällskapet Karneval uppträder i trädgården under dagen. Med sina fartfyllda och fantasifulla varietéföreställningar garanteras du få uppleva en verklighetsflykt värd namnet!
Se vidare annonsering. Mer information på www.stenegard.com

PROGRAM:
● Inmarsch med fanborg och spelmän. Från Träteatern till lilla scenen i Barnens Stenegård.
● Publiken hälsas välkommen av ordförande Trine Svensson och konferencier Sofia Lindström.
● Ceremoni med flagghissning, trumpetfanfar av Julia Silén och Nationalsången som leds av Järvsökvartetten.
● Musikinslag med Ljusdals Musikskola.
● Nationaldagstal av landshövding Per Bill.
● Utdelning av Rotarys ledarstipendium samt hedersdiplom, Anne Tessman för talan.
● Musikinslag med Järvsökvartetten.
● Utgångsmarsch.

Fri entré.

Läs mer om allt annat som händer på gården under dagen HÄR.

LIV-ANTESTRÄFFEN I BODA KONSERT & SPELMANSSTÄMMA
Söndag 12 augusti kl 13

kl 13 – Konsert av Järvsö Spelmanslag med vänner: Samantha Ohlanders & Staffan Jonsson. Vi frossar i spelmannen From-Olles låtar! FROM-OLLE WITH LOVE!
kl 14 – Spelmansstämma i det lilla formatet. Startar med allspel och fortsätter med buskspel.

Kaffeservering. Frivilligt inträde.

Välkomna!
Telefon 0651-310 87 eller 070-658 50 60.